EXTRA UITLEG DRAAGWIJZE & VEEL GESTELDE VRAGEN

Tijdens het bestellen heb je de keuze om een speldje links, rechts of midden/maakt niet uit te kiezen. Op deze pagina laten we zien wat we hiermee bedoelen. Speldje midden kun je dus links en rechts dragen.

Vanaf welke leeftijd zijn de speldjes geschikt?
De haarspeldjes zijn geschikt voor meisjes vanaf ongeveer 1 jaar (meisje blond met blauw ijsje in haar is 1,5). De elastieken zijn geschikt voor meiden waar echt een staartje of vlecht gemaakt kan worden (er zitten grote witte elastiekjes achter). Dit geldt ook voor de diadeems, deze zijn geschikt vanaf een jaartje of 2. Let op: de haaraccessoires bevatten kleine onderdelen, die altijd onder toezicht gedragen moeten worden. Zie kopje 'veiligheid'.

Welk formaat hebben de haarspeldjes?
De rozetten hebben een afmeting van exact 3,8 cm. Het haarknipje zelf is 5 cm. Wil je een andere maat of een ander soort haarknipje? Stuur dan een mailtje naar info@sugarpop.nl

Uit welk soort haarspeldjes kan ik kiezen?
De haarspeldjes komen standaard op een speldje van 5 cm. Maar desgewenst maken we ze voor je op een babyknipje van 3 cm., een haarknipje van 4 cm., een schuifspeldje (bobbypin), alligatorclip of French Barrette. Wil je dit? Mail dan naar info@sugarpop.nl

Ik wil haarspeldjes laten maken met een figuurtje erop dat er niet bij staat, kan dat?
Jazeker. neem contact op via info@sugarpop.nl en we bekijken de mogelijkheden. Leuk!

Het lijkt me leuk om een winactie of samenwerking op te zetten, kan dat?
Leuk! Hier staan we zeker voor open. Sugarpop is ook altijd op zoek naar vrolijke ambassadeurs en barst van de ideeen, dus stuur maar snel een mailtje naar info@sugarpop.nl.

Mag ik Sugarpop beeldmateriaal gebruiken in on-offline media?
Dat mag, maar stuur dan vooraf even een mailtje naar info@sugarpop.nl. Kunnen we je meteen voorzien van wat leuke samples!

Door wie zijn de Sugarpop foto's gemaakt?
De foto's zijn gemaakt door Sam Walravens.
De make-up van de meisjes is verzorgd door Ronald Maasakkers.
De kapster is Kim's Salon.
De kleding die de meiden dragen is van Zo Klein in Best.
De foto's zijn gemaakt op de mooie locatie Buutvrij voor de hele pot in Best. Gave locatie voor een fotoshoot, want je kunt er binnen en buiten alle kanten op.

© 2021 - 2023 Sugarpop | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel